За нас

Ние сме МПП „Младост” и произвеждаме млечни продукти от 2002 г. Започнахме на базата на обособена част от бившата „Сердика” в гр. Търговище.

Нашата основна производствена листа ви предлага:

  • Кисело мляко с традиционен или сметанов вкус. Разнообразието идва от различните комбинации от щамове на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus, с които заквасваме прясното краве мляко след пастьоризацията му.
  • Традиционно бяло саламурено сирене – то е от 100% свежо, натурално краве мляко с добавени сол, калциев двухлорид, мая. Разфасовките са малки – потребителски или едрови.
  • Висококачествени деликатесни млечни продукти с отличен вкус. Съдържат натурално краве мляко, възстановено сухо мляко, млечен протеин, растителна мазнина, закваска.
  • Други изделия, които можете да опитате, са заквасеният продукт „Младост” и харесваният катък „Младост”. Те се приемат много добре от потребителите.

Къде да ни намерите

Поради постоянното отлично качество на продукцията ни, тя се продава с успех на многобройни доволни клиенти в градове като София, Варна, Пловдив, Русе и др. Продуктите ни ще намерите както в кварталните магазини на много селища, така и по щандовете на големи търговски вериги като СВА, „Фреш Маркет” и други.

Притежаваме лиценз за износ на продукцията си в Европейския съюз и трети страни, където тя е добре посрещана и оценявана.

Със сигурност не сядате на трапезата си без млечни продукти. Те са незаменими за деца и възрастни. Вкусни са и освен добра самостоятелна храна, са отлична добавка към различни блюда, салати, тестени изделия и др.

Нашата мисия е млечните продукти на Вашата маса да са винаги с отлично качество!